Ontwerp

Waar te beginnen voor een mooie tuin

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken en zet dit dan om in een mooi tuinontwerp. Neem snel contact met mij op!

 

Hoe gaan we te werk;

  • Eerst kom ik vrijblijvend bij u langs. Met deze kennismaking bespreek ik graag jullie wensen en wat ons bedrijf voor u kan beteken. Ook kan ik dan de huidige tuin inventariseren en opmeten.

 

  • Hierna kan ik aan de slag met het maken van verschillende schetsen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat het meest praktisch voor u is en hebben wij kennis van de verschillende stijlen en materialen.  Hierbij wordt gelijk rekening gehouden met zaken zoals elektra, waterafvoer, etc.

 

  • Als we de schetsen hebben doorgesproken en eventueel aangepast volgt er uiteindelijk een definitief tuinontwerp dat geheel naar u wensen is.

 

Tot slot kan u er natuurlijk voor kiezen om de aanleg geheel aan ons uit te besteden. Mocht u daar voor kiezen is bovenstaand ontwerptraject geheel gratis.

Uw droomtuin laten realiseren? Zodra u een tuinontwerp heeft, kunt u ervoor kiezen om de aanleg geheel door ons uit te laten voeren. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg van particuliere en bedrijfstuinen.

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken het budget en bekijken samen eventuele mogelijkheden.