Houtbouw

Een overkapping in uw tuin?

Een overkapping in uw tuin is echt een meerwaarde. U kunt veel langer in de tuin blijven zitten omdat de warmte vaak nog even blijft hangen, als het regent hoeft u niet gelijk naar binnen en kunt u lekker droog zitten. Vaak is een overkapping ook echt een eye-catcher in de tuin.

 

Voor een overkapping of tuinhuis op maat kunt u met ons contact opnemen voor een passende offerte. Er zijn duizenden mogelijkheden! De verschillende houtsoorten en kleuren kunnen we helemaal bij de stijl van uw tuin laten aansluiten.

 

Wij maken niet alleen overkappingen en tuinhuizen op maat, maar ook voor schuttingen, poorten, pergola’s en andere houtconstructies bent u bij ons op het juiste adres.

Hoveniersbedrijf Damen uit Langeweg helpt u graag bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud aan uw tuin. Met onze jarenlange ervaring werken we met de juiste materialen om voor u de tuin van uw dromen te realiseren.

Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

Pagina houtbouw
Pagina houtbouw 2
Pagina houtbouw 3
Pagina houtbouw 4

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken het budget en bekijken samen eventuele mogelijkheden.