Aanleg

Uw droomtuin laten realiseren?

Zodra u een tuinontwerp heeft kunt u ervoor kiezen om de aanleg geheel door ons uit te laten voeren. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen.

 

Bestratingen aanleggen, overkappingen timmeren, vlonders bouwen het kan allemaal. Hoe klein of groot u tuin ook is, wij beschikken over de juiste vakmensen en gereedschappen om het te kunnen maken. Ook voor de levering van alle benodigde materialen zoals zand, tegels, hout en verlichting kunnen wij u geheel ontzorgen.

 

Voor voorbeelden die wij hebben gemaakt kunt u kijken op de pagina inspiratie.

Bestrating aanleggen is een specialistisch vak waar goede planning en kennis van verschillende ondergronden voor nodig is. Ook hierbij helpen we je graag. Druk hieronder op de knop om naar de bestrating pagina te gaan.

Een overkapping in uw tuin is echt een meerwaarde. Ook hierbij helpen we je graag. Druk hieronder op de knop om naar de houtbouw pagina te gaan.

Hoveniersbedrijf Damen uit Langeweg is gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het tuinonderhoud van zowel grote tuinen als kleine tuinen. We helpen u graag bij het onderhoud van uw tuin. Neem contact met ons op, zodat we samen kijken naar een keuze die bij u past.

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken het budget en bekijken samen eventuele mogelijkheden.